• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

De TurboToddler van LifeGoods is de ultieme loopfiets voor jonge avonturiers! Met zijn veilige ontwerp, antikras-wielen en geschiktheid voor kinderen vanaf 1 jaar, is deze loopfiets de perfecte metgezel voor de eerste stapjes op weg naar onafhankelijkheid en plezier.

Jouw voordelen

  • Vanaf 1 jaar
  • Veilig ontwerp
  • Voorkomt zijwaarts vallen
  • Anti-kras wielen

Veilig ontwerp

De TurboToddler is speciaal ontworpen met de veiligheid van jonge kinderen als topprioriteit. Het stevige en duurzame frame biedt een stabiele basis waarop kinderen hun evenwicht kunnen oefenen. Met de lage zithoogte en het stevige rubberen stuur kunnen kinderen comfortabel en veilig opstappen en rondrijden.

Antikras-wielen

Een uniek kenmerk van de TurboToddler zijn de antikras-wielen. Deze speciaal ontworpen wielen zorgen voor een soepele rit zonder krassen achter te laten. Of het nu op hardhouten vloeren, tegels of trottoirs is, de TurboToddler laat geen sporen achter en beschermt je waardevolle vloeren tegen beschadigingen. Met deze loopfiets kunnen kinderen binnen en buiten spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over mogelijke schade.

Vanaf 1 jaar

De TurboToddler is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, waardoor het de perfecte metgezel is voor de allerkleinsten. Door vroeg vertrouwd te raken met het concept van fietsen kunnen kinderen hun motorische vaardigheden en coördinatie verbeteren. Deze loopfiets helpt hen hun evenwicht te bewaren en een gevoel van onafhankelijkheid te ontwikkelen terwijl ze rondrijden.

Kwaliteit en duurzaamheid

De TurboToddler voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en is gemaakt van materialen die lang meegaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze loopfiets je kind veilig en plezierig zal begeleiden tijdens hun eerste stappen in de ontwikkeling van fietsen.

De combinatie van veiligheid, antikras-wielen en geschiktheid vanaf 1 jaar maakt deze loopfiets de ideale keuze voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden op een leuke en speelse manier. Bereid je voor op heel wat avontuurlijke ritjes met de TurboToddler en geef je kinderen de kans om hun wereld te ontdekken!

Goed om te weten

  • Als je van buiten naar binnen wilt fietsen wordt het aangeraden om de wielen van de loopfiets schoon te vegen om krassen op de binnenvloer te voorkomen.
Handleiding
Aanbevolen maximum leeftijd: 5 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd: 1 jaar
Aantal wielen: 4
Geslacht: Jongens en meisjes
Kleur: Crème
Kwaliteitslabel: CE
Loopfiets opties: Standaard
Materiaal: Aluminium
Max. belastbaar gewicht: 30 kg
Maximale stuurhoogte: 35 cm
Maximale zithoogte: 35 cm
Minimale stuurhoogte: 35 cm
Minimale zithoogte: 22 cm
Model: LG1294
Product breedte: 19.60 cm
Product gewicht: 1.85 kg
Product hoogte: 35 cm
Product lengte: 47 cm
Taal handleiding: Engels , Frans , Nederlands
Type banden: Massieve banden
Verpakking breedte: 23.30 cm
Verpakking hoogte: 17.20 cm
Verpakking lengte: 49.30 cm
Verpakkingsgewicht: 2.12 kg
Wielmaat: 15.5 cm