• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie
De alfabet speelmat van LifeGoods is ondersteunend voor de verstandelijke ontwikkeling en het denkniveau van kinderen. Leren en spelen voor kinderen vanaf 0 jaar! Dankzij het hoogwaardige EVA-foam zijn de puzzelstukken extra zacht, veilig, en duurzaam. Bouw kubussen van de puzzelstukken of leg ze neer als een kleurrijke speelmat. Makkelijk schoon te maken en ideaal voor zowel grote of kleinere ruimtes. Bovendien is je vloer beschermt tegen krassen van speelgoed!

Jouw voordelen

✔ Duurzaam en waterafstotend EVA-schuim
✔ Makkelijk opbergen, slechts 2125 gram
✔ Geschikt voor kleine en grote ruimtes
✔ Zacht en veilig anti-slip oppervlak
✔ Om te bouwen tot kubussen
✔ 9 Vrolijke kleuren

Spelend leren

Spelen stimuleert de aanleg van nieuwe verbindingen in de hersenen van kinderen. Deze speelmat moedigt onder andere de ontwikkeling van logica en creativiteit aan, en het leren van letters, cijfers en woorden. Dankzij de vrolijke kleurtjes en verschillende onderdelen is het een leuke en uitdagende ervaring voor de kids van alle leeftijden!

Zacht en veilig EVA-schuim

De speelmat is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim van 1 cm dik. EVA-schuim is steviger en flexibeler dan andere soorten schuim en gaat daarom ook langer mee. De LifeGoods ABC speelmat biedt een zachte, comfortabele en veilige ondergrond voor kinderen om op te spelen, rollen, springen en rennen!

Vierkante speeldozen

De puzzelstukken zijn met precisie uitgesneden waardoor ze perfect op elkaar aansluiten. Daarom dienen ze niet alleen als speelmat maar ook als 6 verschillende speelblokken. Deze kunnen gebruikt worden om mee te spelen/gooien/rollen, en zijn tevens ideaal voor eventuele opslag van speelgoed. d.

Makkelijk schoon te maken

De puzzelstukken zijn gemaakt van EVA-schuim, een materiaal dat water en andere vloeistoffen afstoot. Alles wat op de mat morst is daarom binnen enkele seconden op te vegen met een doekje. Zo kunnen de kinderen genieten van iets lekkers tijdens het spelen en hoef jij je geen zorgen te maken over de vloer!

BPA-vrij

De veiligheid van kinderen staat natuurlijk voorop. Deze speelmat geen giftige stoffen. Veel stoffen – voornamelijk plastic – bevatten tegenwoordig BPA. Dit is een stof die mogelijk een negatief effect kan hebben op je gezondheid. Het EVA-schuim waarvan de mat is gemaakt is BPA-vrij en dus veilig voor kinderen van alle leeftijden.

Verpakkingsinhoud

  • Puzzelstukken (36x)
  • Eindgrenzen (54x)

Specificaties:

▶ Garantie: 2 jaar
▶ Merk: LifeGoods
▶ Materiaal: EVA-schuim
▶ Kleur: Multicolor (9 kleuren)
▶ Gewicht: 2125 gram
▶ Afmetingen puzzelstuk: 30 x 30 x 1 cm
▶ Afmetingen speelmat: 180 x 180 x 1 cm
▶ Certificaten: Reach, SGC, CE
▶ BPA-vrij: Ja
▶ Waterafstotend: Ja
▶ Geschikt voor: kinderen vanaf 0 jaar

ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar: service@lifegoods.nl.
Handleiding
Aanbevolen maximum leeftijd: 5 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd: 0 jaar
Aantal meegeleverde accu's/batterijen: 0
Kwaliteitslabel: CE
Materiaal: Kunststof
Personage: Geen personage
Personage van toepassing: Nee
Product breedte: 180 cm
Product lengte: 180 cm
Taal handleiding: Engels
Type Speelkleed: Puzzelmat
Verpakking breedte: 380 mm
Verpakking hoogte: 200 mm
Verpakking lengte: 660 mm
Verpakkingsgewicht: 3.05 kg
Verpakkingsinhoud: 36x Tegels (Inclusief letters/cijfers)
Voor binnen of buiten: Voor binnen
eWaste: Nee