• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

De meeste mensen kunnen er geen genoeg van krijgen: schoenen. Een grote schoenencollectie is dan ook iets wat heel normaal is in ons land. Van hakken tot sneakers, in elke woning zijn er genoeg te vinden. Wist je dat je gemiddeld 6 paar schoenen per jaar koopt? Daar moet natuurlijk wel ruimte voor zijn! Met het schoenenrek van LifeGoods ben je verzekerd van een plek voor al je schoenen.

Jouw voordelen

  • Goed voor 32-40 paar schoenen
  • Montage binnen 30 minuten
  • Robuust en lichtgewicht
  • Een opgeruimde hal
  • De kast is te delen in tweeën

Ruimte voor alle schoenen

Het schoenenrek van LifeGoods bestaat uit 9 lagen waardoor je maar liefst 32 tot 40 paar schoenen kwijt kunt. Daarnaast zitten er aan de zijkant van het schoenenrek ook nog haken, waar je bijvoorbeeld een tas, riem of jasje aan kunt hangen. Doordat het schoenenrek uit 9 lagen bestaat, weet je zeker dat je genoeg plek hebt voor al jouw schoenen, hakken, laarzen en sneakers!

Schoenenrek bij de hal

Door het schoenenrek bij de hal te plaatsen, voorkom je rondslingerende schoenen in huis. Dit is naast het feit dat het er opgeruimd uitziet, ook nog eens super hygiënisch. Door de schoenen bij thuiskomst gelijk in het overzichtelijke schoenenrek te zetten, voorkom je dat er bacteriën en ander viezigheid naar binnen worden gelopen. Alles netjes op een vaste plek, zonder rommelige uitstraling!

Multifunctioneel

Weet je niet goed waar je het schoenenrek kwijt wilt of heb je het rek liever gesplitst in twee delen? Dat is geen probleem! Je kunt er zelf voor kiezen om de schoenenkast in één geheel te laten, of de kast door twee te delen. Het rek is multifunctioneel en past daarom bij iedereen thuis. Zo kun je bijvoorbeeld een gedeelte voor je eigen schoenen in huis plaatsen, en het andere gedeelte voor je partner of huisgenoot. De schoenen blijven op deze manier netjes van elkaar gescheiden.

Razendsnelle montage

De montage van de kast is voor iedereen een eitje; binnen 30 minuten heb jij bij jou thuis je nieuwe schoenenrek gemonteerd. Het schoenenrek is slechts 3,23 kg zodat je niet hoeft te sjouwen en klungelen met zware onderdelen. Het rek is lichtgewicht en robuust. Alle schoenen passen in de kast, zonder dat het gewicht van de schoenen een probleem is.

Schoenenrek kopen bij LifeGoods

Bij LifeGoods ervaar je ultiem thuiscomfort dankzij onze uitgebreide collectie hoogwaardige en betaalbare producten. Ons gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze producten onderscheiden zich door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een elegant ontwerp!

Handleiding
Geschikt om op te zitten: Nee
Geschikt voor aantal paar schoenen: 32
Inclusief bevestigingsmateriaal: Ja
Kleur: Zwart
Materiaal: Metaal
Merk: LifeGoods
Product breedte: 85 cm
Product diepte: 30 cm
Product gewicht: 3.23 kg
Product hoogte: 138 cm
Type schoenenkast: Staand rek
Verpakking breedte: 336 mm
Verpakking hoogte: 107 mm
Verpakking lengte: 442 mm
Verpakkingsinhoud: Schoenenrek, bevestigingsmaterialen, handleiding, hamer en handschoenen