• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Je kent het wel, je hebt haast, wilt niet te laat bij het feestje of je werk aankomen, maar je kunt je schoenen niet vinden. Andere schoenen zijn geen optie, want dan matcht de outfit die je in gedachten had niet meer met de schoenen die je niet kunt vinden. Simpelweg frustrerend. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor, namelijk het schoenenrek van LifeGoods!

Jouw voordelen

  • Goed voor maar liefst 28 paar schoenen
  • Eenvoudig te monteren
  • Lichtgewicht en robuust
  • Een opgeruimde hal
  • Zelf in te delen

Alle schoenen op dezelfde plek

Het schoenenrek is geschikt voor maar liefst 28 paar schoenen en bestaat uit 7 lagen, zodat je al jouw schoenen op dezelfde plek terugvindt en ze niet meer kwijt bent. Door de dubbele rijen staan al jouw schoenen overzichtelijk in het rek en vind je in één oogopslag de schoenen die je aan wilt trekken. Overzichtelijk en makkelijk, zonder dat je nog te laat komt bij je afspraak!

Voor alle soorten en maten schoenen

Het betaalbare schoenenrek van LifeGoods is er voor iedereen! In het schoenenrek plaats je schoenen voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Je kunt de kast naar eigen wens indelen, zodat je alle schoenen kwijt kunt en de verschillende schoenen netjes kunt sorteren.

Weg met een rommelig gezicht

Het schoenenrek met 7 lagen is multifunctioneel. Naast dat je alle schoenen op dezelfde plek hebt, is het rek ook afsluitbaar zodat alle schoenen netjes staan opgeborgen en uit het zicht zijn verdwenen. Het schoenenrek is zwart en past hierdoor bij elk interieur.

Robuust en lichtgewicht

Het zwarte schoenenrek, geschikt voor 28 paar schoenen, is slechts 3,6 kg. Geen gedoe dus met het naar binnen sjouwen van een zware schoenenkast! Het schoenenrek is zo ontworpen dat het ook nog eens staat als een huis. Doordat het schoenenrek lichtgewicht, maar ook robuust is, hoef je niet bang te zijn dat alle schoenen te veel gewicht hebben.

Eenvoudig te monteren

Het schoenenrek zet je binnen een handomdraai op de plek waar jij jouw schoenen kwijt wilt. Denk bijvoorbeeld naast de kapstok of deur, zodat je jouw schoenenrek en jassen gemakkelijk en efficiënt bij elkaar hebt. Maar ook in een inloopkast bijvoorbeeld, zodat je jouw schoenen direct kunt matchen met jouw favoriete outfit.

Meer ruimte in de gang

Door alle schoenen in de schoenenkast te plaatsen, creëer je meer ruimte in de hal. Het schoenenrek van LifeGoods is simpelweg een toevoeging voor de algemene uitstraling bij jou thuis. Doordat jouw hal er opgeruimd uitziet, is het schoenenrek een praktisch en onmisbaar meubel.

Schoenenrek kopen bij LifeGoods

Met de producten van LifeGoods voel jij je hélemaal thuis en geniet je van optimaal comfort. Met ons ruime assortiment aan kwalitatieve en prijsbewuste producten, vind je altijd datgene wat je in en om het huis kan gebruiken. Kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en een stijlvolle vormgeving staan bij al onze producten centraal!

Handleiding
Geschikt voor aantal paar schoenen: 28
Inclusief bevestigingsmateriaal: Ja
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Merk: LifeGoods
Product breedte: 92 cm
Product diepte: 29 cm
Product gewicht: 2.60 kg
Product hoogte: 124.50 cm
Type schoenenkast: Staand rek
Verpakking breedte: 208 mm
Verpakking hoogte: 115 mm
Verpakking lengte: 547 mm
Verpakkingsinhoud: Schoenenrek, bevestigingsmaterialen en handleiding