• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Buiten spelen is een van de mooiste onderdelen van de kindertijd. Met de wind in de haren en de zon op het gezichtje, is er geen beter gevoel voor je kinderen dan de vrijheid die het buitenleven biedt. De LifeGoods MultiRider maakt dit avontuur nog mooier. Ontworpen voor kinderen van 3 tot ongeveer 8 jaar oud, is deze MultiRider perfect voor jonge avonturiers die klaar zijn om hun wereld te ontdekken.

Jouw voordelen

  • Kan op 2 manieren worden gebruikt
  • Aanpasbaar stuur en zadel
  • Met LED lichtjes in de wielen
  • Stabiele constructie
  • Veilig en duurzaam

Multifunctioneel design

Als ouder, opa of oma wil je ervan verzekerd zijn dat je een duurzame aankoop doet. De LifeGoods MultiRider is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij het multifunctionele ontwerp kan deze MultiRider vanaf 3 jaar worden gebruikt als loopfiets en op latere leeftijd als step. Dit betekent dat de MultiRider meegroeit met je kind, waardoor je jarenlang speelplezier hebt van je aankoop.

Aanpasbare hoogtes

De MultiRider voor kinderen is ontworpen om mee te groeien. Het stuur kan ingesteld worden op een hoogte van 65-77cm, en het zadel kan op drie verschillende hoogtes worden ingesteld. Zo heeft de LifeGoods step altijd de perfecte maat voor je kind, ongeacht hun leeftijd of lengte.

Veilig sturen

Veiligheid staat bij ons voorop. De loopfiets is ontworpen met een uniek stuurmechanisme waarbij kinderen niet door het stuur te draaien, maar door met het stuur naar links of rechts te leunen kunnen sturen. Dit biedt niet alleen een spannend, surf-achtig gevoel tijdens het rijden, maar zorgt ook voor extra stabiliteit en veiligheid.

Lichtgevende wielen

Maar wat maakt de LifeGoods MultiRider echt bijzonder? Dat zijn de lichtgevende LED wielen! Deze verlichten elke rit en geven een magische gloed tijdens het buitenspelen in het park. Je kind zal genieten van de sprankelende lichtshow die de wielen geven tijdens het steppen of fietsen.

Stabiele constructie

We hebben het beste voor het laatst bewaard. Dankzij de stabiele constructie is er weinig risico op omvallen. Dit betekent dat kinderen veilig en met vertrouwen kunnen steppen of fietsen, ongeacht hun ervaringsniveau. De LifeGoods MultiRider is ontworpen om kinderen het zelfvertrouwen te geven dat ze nodig hebben om hun evenwichtsgevoel en coördinatie te ontwikkelen.

Goed om te weten

  • Dankzij een speciaal ontwerp kan het stuur niet omklappen. Sturen werkt door het leunen naar de gewenste richting.
Handleiding
Aanbevolen maximum leeftijd: 5 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd: 3 jaar
Aantal wielen: 3
Doelgroep: Kinderen
Kleur: Zwart
Kwaliteitslabel: CE
Materiaal: Aluminium
Max. belastbaar gewicht: 50 kg
Maximale stuurhoogte: 77 cm
Minimale stuurhoogte: 65 cm
Product breedte: 32 cm
Product gewicht: 3 kg
Product hoogte: 65 cm
Product lengte: 56 cm
Step opties: Verstelbaar stuur , Voetrem
Taal handleiding: Engels , Frans , Nederlands
Type banden: Massieve banden
Type step: Kinderstep
Type wielkern: Nylon kern
Verpakking breedte: 32.80 cm
Verpakking hoogte: 17 cm
Verpakking lengte: 58.30 cm
Verpakkingsgewicht: 3.61 kg