• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Stel je voor: de zon schijnt, de vogels fluiten, en daar gaat jouw kleintje, vrolijk trappend op hun allereerste fiets. Met de LifeGoods KiddyCruiser haal je eindeloos speelplezier voor je kind in huis. Of het nu gaat om een ritje door de woonkamer of een race in de achtertuin, deze fiets voor kinderen biedt de perfecte balans tussen veiligheid, plezier en stijl.

Jouw voordelen

  • Minder dan 3 kilo
  • Minimale montage vereist
  • Lekvrije banden en een stuur met bescherming
  • Verstelbaar zadel en stuur
  • Foot grips voor veilig en comfortabel rijden

Veiligheid en comfort

Veiligheid is cruciaal, vooral als het gaat om speelgoed voor je kinderen. De KiddyCruiser stelt gerust met zijn doordachte ontwerp. Het stuur draait niet volledig rond, wat onverwachte valpartijen helpt voorkomen. Bovendien zorgen de lekvrije banden ervoor dat je kind op elke ondergrond stabiel en veilig kan rijden, van de keukenvloer tot de kiezels in het park.

Een fiets die met je kind meegroeit

Een van de grootste voordelen van de KiddyCruiser is dat hij meegroeit met je kind. Het verstelbare zadel en stuur maken het mogelijk de fiets aan te passen naarmate je kind groeit, van 2 tot 5 jaar. Dit betekent niet alleen een langere levensduur van de fiets, maar ook een voortdurende uitdaging en ontwikkeling voor je kind.

Duurzaam en betrouwbaar

Kiezen voor de KiddyCruiser betekent kiezen voor duurzaamheid. Deze fiets is niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, maar is ook ontworpen om door meerdere kinderen gebruikt te worden. Het is een slimme keuze voor gezinnen, opa's en oma's, en zelfs voor kinderdagverblijven.

Het merk achter de fiets: LifeGoods

LifeGoods staat bekend om zijn kwalitatieve, innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor het hele gezin. De KiddyCruiser is geen uitzondering. De LifeGoods KiddyCruiser geeft een wereld vol avonturen en ontdekkingen. Waar wacht je nog op? Stap in de wereld van eindeloos plezier en leerzame avonturen met de KiddyCruiser!

Handleiding
Aanbevolen maximum leeftijd: 5 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd: 2 jaar
Aantal wielen: 2
Geslacht: Jongens en meisjes
Kleur: Marineblauw
Loopfiets opties: Geen opties
Materiaal: Aluminium
Max. belastbaar gewicht: 75 kg
Maximale stuurhoogte: 59 cm
Maximale zithoogte: 41 cm
Minimale stuurhoogte: 55 cm
Minimale zithoogte: 31 cm
Model: LG1299
Product breedte: 40 cm
Product gewicht: 2.7 kg
Product hoogte: 59 cm
Product lengte: 85 cm
Taal handleiding: Engels
Type banden: Massieve banden
Veiligheidswaarschuwingen: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen. , Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer. , Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.
Verpakking breedte: 36.90 cm
Verpakking hoogte: 16.80 cm
Verpakking lengte: 61 cm
Verpakkingsgewicht: 3.36 kg
Wielmaat: 28 cm