• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie
Creëer eenvoudig een duidelijk overzicht van alles wat er in je kast hangt met de verstelbare broek hangers.. De hangers zijn gemaakt van sterk metaal en voorzien van krachtige anti-slip klemmen met een draagkracht van 3 kg. Doordat de klemmen zijn te verstellen kun je de hanger ook gebruiken voor andere soorten kleding en textiel van alle maten. Kortom, ideaal om je kast te organiseren!

Verstelbare anti-slip klemmen
De kledinghangers zijn voorzien van krachtige verstelbare klemmen met een draagkracht van 3 kg. Je kunt de klemmen eenvoudig in de breedte afstellen. Je kunt ze in de breedte plaatsen of smal; tot één centimeter van elkaar verwijderd. Zo kun je de hanger eenvoudig customizen en geschikt maken voor ieder kledingstuk of soort textiel.

Multi inzetbaar
De hangers zijn ideaal als broekhanger maar ook zeer geschikt voor andere soorten kleding en textiel. En zowel te gebruiken voor mannen, vrouwen en kinderkleding. Zoals overhemden, jurken, shorts, sjaals, rompertjes, handdoeken of je laarzen. Hang op en organiseer!

Kledinghangers
▶ Voor broeken en andere soorten kleding
▶ Verstelbare klemmen
▶ Anti-slip klemmen
▶ Draagkracht: 3kg
▶ Sterk metaal

Anti-slip klem
Om ervoor te zorgen dat je kledingstukken niet vallen, zijn de klemmen bedekt met anti-slip PVC. Daarmee kunnen extra zware items of gladde kledingstukken zonder zorgen worden opgehangen. De klemmen laten overigens geen afdrukken achter in de stof en geven niet af.

Sterk metaal
De hangers zijn gemaakt van hoogwaardig gewalst staal en een ruimtebesparend design. Dit zorgt ervoor dat ze minder snel breken of vervormen wanneer er druk (van kleding) op het metaal komt te staan. De hangers hebben dan ook een (bovengemiddelde) draagkracht van wel meer dan 3 kg! Van zware broeken tot jurken, dit staal kan alles aan!

Specificaties:
✔ Merk:
✔ Inhoud Verpakking: 20x broekhanger
✔ Materiaal: Metaal + PVC
✔ Kleur: Metaal + Zwart
✔ Type: Broekhanger
✔ Afmetingen: 28 cm x 10,5 cm
✔ Gewicht: 60 gr (per hanger)
✔ Draagkracht: 3 kg
✔ Verstelbare knijpers: Ja
✔ Anti-slip: Ja
✔ Geschikt voor: Broeken, andere soorten kleding en textiel
Handleiding
Aantal consumenteneenheden (CE): 1
Aantal kledingstukken per hanger: 1
Aantal stuks in verpakking: 20 stuk(s)
Anti-slip: Ja
Doelgroep: Mannen & Vrouwen
Geschikt voor type kledingstuk: Rok en broek
In een set: Ja
Merk: LifeGoods
Personage: Geen personage
Type haak: Vast
Verpakking breedte: 22.60 cm
Verpakking hoogte: 10.80 cm
Verpakking lengte: 31.10 cm
Verpakkingsgewicht: 1.09 kg