• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Jouw spullen makkelijk en snel verplaatst met de bolderkar van Lifegoods. Onze opvouwbare bolderkar is eenvoudig inklapbaar en functioneel voor bijvoorbeeld in de tuin, op de camping en voor boodschappen. Wat maakt deze bolderwagen dan zo speciaal? De betaalbare bolderwagen is mega prijsbewust maar kwalitatief nog steeds enorm sterk! Lees snel verder voor nog meer voordelen van onze opvouwbare bolderkar!

Jouw voordelen op een rij

  • Inklapbaar en makkelijk in gebruik
  • 360 graden draaibare wielen
  • Een draagkracht van 70 kilo
  • Prijsbewust en kwalitatief
  • Eenvoudig en slim ontwerp
  • Inclusief
  • Verstelbare hendel

Makkelijk in gebruik

Wil je een mooie bolderkar kopen die prijsbewust, maar ook makkelijk in gebruik is? Dan zit je met deze bolderkar helemaal goed! De bolderkar is inklapbaar, wat maakt dat de kar niet in de weg staat thuis als je deze even niet nodig hebt. Je kunt de bolderkar gemakkelijk inklappen en opbergen, en omdat er een beschermhoes bijgeleverd zit zal deze ook niet beschadigen in de opbergruimte. Gebruiken wanneer jij wilt, en er verder geen last van hebben dus! Laat alle klusjes over aan de bolderkar en geniet en laat het ongemak voortaan achterwege!

Multifunctioneel

De opvouwbare bolderkar is ook multifunctioneel. Gebruik je de kar bijvoorbeeld op de camping of in de tuin? Deze bolderkar bevat 2 bekerhouders waardoor jij je koffie altijd bij de hand hebt, waar je ook naartoe gaat. De wielen zijn 360 graden draaibaar en is daardoor super flexibel. De kar zal daarom geen rare bewegingen maken als je een bocht maakt en soepel met je meerijden. De bolderkar kan een gewicht van 70 kilo aan, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor het vervoeren van zware spullen. Het eenvoudige en slimme ontwerp maakt de kar multifunctioneel en ideaal voor een heleboel gelegenheden.

Afmetingen van de bolderkar

De hendel van de kar heeft 2 standen, waardoor jij altijd kan kiezen wat je fijn vindt om te gebruiken. De ene stand is 75 cm en de andere stand is 100 cm. De lengte van de kar is 84 cm, de hoogte is 25 cm en de breedte is 45 cm. Let wel op: dit product is niet geschikt om kinderen mee te vervoeren. Zoek niet verder en laat het zware werk aan de bolderkar van Lifegoods over. Neem je opvouwbare bolderkar gemakkelijk overal mee naar toe zonder dat deze teveel ruimte in beslag neemt en maak de taken binnen- en buitenshuis een stuk gemakkelijker!

Over Lifegoods

Lifegoods maakt voor iedereen het leven een stuk leuker en gemakkelijker met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je leven net iets meer plezier geven. In ons assortiment vind je kwalitatieve en prijsbewuste producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Onze klanten staan bij ons op nummer 1 en daarom doet onze klantenservice er alles aan om jouw vraag te beantwoorden. We stellen dagelijks alles in werking om jou als klant tevreden te houden en iedereen een glimlach te bezorgen.

Handleiding
Inclusief duwstang: Ja
Inclusief rem: Nee
Kleur: Blauw
Kwaliteitslabel: CE
Materiaal: Aluminium
Max. belastbaar gewicht: 70 kg
Merk: LifeGoods
Met dak: Nee
Met zitje: Nee
Model: LG1216
Opvouwbaar: Ja
Personage: 600072689
Personage van toepassing: Nee
Product breedte: 50.80 cm
Product gewicht: 9.5 kg
Product hoogte: 58 cm
Product lengte: 90 cm
Taal handleiding: Engels
Type banden: Massieve banden
Verpakking breedte: 22 cm
Verpakking hoogte: 77 cm
Verpakking lengte: 53.50 cm
Verpakkingsgewicht: 9.50 kg
Verstelbare stang: Ja